Suoraan sisältöön
Tietoa, ajankohtaisia asioita ja neuvontaa kaikille Jyväskylän nuorille
nuorten.jyvaskyla.fi » Nuorten Jyväskylän Discord-kanava

Nuorten Jyväskylän Discord-kanava

Jos kaipaat juttuseuraa tai jokin asia mietityttää, tule ihmeessä juttelemaan Nuorten Jyväskylän Discord-kanavalle tai suoraan päivystäjille!

Kanavalle pääset seuraavan linkin kautta: https://discord.gg/3fHFKtj

..........

Päivystysajat 8.1.2018 -->

tiistaisin klo 13-17

keskiviikkoisin klo 13-16

Juttuseurana kanavalla ovat pääasiassa Rita Nuorten Jyväskylästä tai Miia Jyväskylän nuorisopalvelujen pelitoiminnasta, useimmiten molemmat. Puheenaiheina voivat olla mm. pelit ja pelaaminen, omat kiinnostukset, ajankohtaiset teemat ja mitä muuta vaan! Kanavalle voi tulla mukaan nimimerkillä.

Jos mielessäsi pyörii kysymys opiskeluun, töihin, vapaa-aikaan, kavereihin, ihmissuhteisiin tai muuhun sinulle ajankohtaiseen asiaan liittyen, voit myös laittaa yksityisviestiä Ritalle, nimimerkki Discordissa Rita Suhonen.

Miian löytää nimimerkillä Miia Lyyra ja häneltä voi kysyä erityisesti peleihin, pelaamiseen, pelialaan ja sen opiskeluun liittyviä kysymyksiä.

HUOM! Yksityisviestejä työntekijöille voi laittaa myös päivystysaikojen ulkopuolella ja niihin vastataan mahdollisimman pian.

..........

Kanavan säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.

Teemapäivystykset

Serverillä olevalla teemakanavalla pääsee kysymään ja keskustelemaan tiettyyn teemaan liittyen. Vastaamassa Rita sekä Miia ja aiheesta riippuen mahdollisesti myös joku muu asiantuntija. Tiedossa olevat teemapäivystykset:

  • tiistai 6.3. klo 13-17 - toisen asteen yhteishaku
  • tiistai 20.3. klo 13-17 - korkeakoulujen yhteishaku

Mahdolliset muut tulevat teemapäivät päivitetään tiedoksi nettisivuille ja some-kanavaviin kevään aikana.

Rita Suhonen
050 320 5933 (myös WhatsApp)
rita.suhonen(a)jkl.fi

Esa Linna
040 556 8726 (myös WhatsApp)
esa.linna(a)jkl.fi

Instagram
Facebook

Snapchat
Discord

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuun