Suoraan sisältöön

Tekstiversio | Haku
Tietoa, ajankohtaisia asioita ja neuvontaa kaikille Jyväskylän nuorille
nuorten.jyvaskyla.fi » Nuorten Jyväskylä -hanke

Nuorten Jyväskylä -hanke

Nuorten Jyväskylä - nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kehittämien Jyväskylässä - hanke toimii Jyväskylän nuorisopalvelujen alaisuudessa ja hankkeelle on saatu vuosittain haettavaa rahoitusta nuorten tieto- ja neuvontatyön sekä digitaalisen nuorisotyön valtionavustusosuudesta 30.4.2018 saakka. Hanke käynnistyi toukokuussa 2016 ja sille haetaan rahoitusta vielä 2019 kevääseen saakka.

Hankkeen tavoitteena on luoda nuorille helposti saavutettavat ja -lähestyttävät tieto- ja neuvontatyön palvelut verkkoon, mobiilikäyttöön sekä fyysiseen tilaan. Tarkoituksena on luoda tunnettu, Nuorten Jyväskylä -nimellä toimiva palvelu ja hyviä käytänteitä, jotka parantavat tieto- ja neuvontatyön saavutettavuutta ja tarjoavat työkaluja nuorten kanssa työskentelevien arkeen.
Hankkeen kokoaikaisena projektityöntekijänä työskentelee Rita Suhonen ja pienemmällä tuntimäärällä Nuorten Jyväskylässä ovat mukana nuorisopalveluilta Esa Linna ja Teija Lapinmäki. Projektityöntekijä tekee myös yhteistyötä muiden nuorisopalvelun työntekijöiden kanssa.

Nuorten Jyväskylän myötä halutaan tiivistää viestinnällistä yhteistyötä alueen muiden nuorisotoimijoiden kanssa ja koota näiden tahojen tarjoamaa toimintaa ja palveluita näkyväksi. Yksi konkreettinen esimerkki tällaisesta yhteityöstä on kesätoiminnan koonti.

Nuorten Jyväskylä -palvelu toimii tällä hetkellä verkkosivustona, sosiaalisen median kanavissa ja tietopisteenä Veturitalleilla.
Nuori voi myös halutessaan saada henkilökohtaista neuvontaa joko kasvokkaisissa tapaamisissa, puhelimitse tai somessa esim. WhatsApp-viesteillä, Snapchatissa tai Discordissa.
Palvelua voivat hyödyntää nuoret, heidän huoltajansa sekä muut nuorten parissa työskentelevät.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kehitysideoita Nuorten Jyväskylän osalta, ole rohkeasti yhteydessä projektityöntekijä Rita Suhoseen.

Teija Lapinmäki
050 373 4139 (myös WhatsApp)
teija.lapinmaki(a)jkl.fi
Facebook: Nuorisopalvelut Jyväskylä Teija Lapinmäki

Rita Suhonen
050 320 5933 (myös WhatsApp)
rita.suhonen(a)jkl.fi
Facebook: Nuorisopalvelut Jyväskylä Rita Suhonen

Esa Linna
040 556 8726 (myös WhatsApp)
esa.linna(a)jkl.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuun