Suoraan sisältöön
Tietoa, ajankohtaisia asioita ja neuvontaa kaikille Jyväskylän nuorille
nuorten.jyvaskyla.fi » Nuorten Jyväskylä -hanke

Nuorten Jyväskylä -hanke

Nuorten Jyväskylä - nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kehittämien Jyväskylässä - hanke toimii Jyväskylän nuorisopalvelujen alaisuudessa ja hankkeelle on saatu vuosittain haettavaa rahoitusta nuorten tieto- ja neuvontatyön sekä digitaalisen nuorisotyön valtionavustusosuudesta 30.4.2018 saakka. Hanke käynnistyi toukokuussa 2016 ja sille on haettu joulukuussa 2017 rahoitusta vielä 2019 kevääseen saakka.

Hankkeen tavoitteena on luoda nuorille helposti saavutettavat ja -lähestyttävät tieto- ja neuvontatyön palvelut verkkoon, mobiilikäyttöön sekä fyysiseen tilaan. Tarkoituksena on luoda tunnettu, Nuorten Jyväskylä -nimellä toimiva palvelu ja hyviä käytänteitä, jotka parantavat tieto- ja neuvontatyön saavutettavuutta ja tarjoavat työkaluja nuorten kanssa työskentelevien arkeen.
Hankkeen kokoaikaisena projektityöntekijänä työskentelee Rita Suhonen ja pienemmällä tuntimäärällä Nuorten Jyväskylässä on mukana nuorisopalveluilta Esa Linna. Projektityöntekijä tekee myös yhteistyötä muiden nuorisopalvelun työntekijöiden kanssa.

Nuorten Jyväskylän myötä halutaan tiivistää viestinnällistä yhteistyötä alueen muiden nuorisotoimijoiden kanssa ja koota näiden tahojen tarjoamaa toimintaa ja palveluita näkyväksi. Yksi konkreettinen esimerkki tällaisesta yhteityöstä on kesätoiminnan koonti.

Nuorten Jyväskylä palvelee tällä hetkellä verkkosivustona, sosiaalisen median kanavissa ja itsepalveluperiaatteella toimivana Tietopisteenä Veturitalleilla.
Nuori voi myös halutessaan saada henkilökohtaista neuvontaa joko kasvokkaisissa tapaamisissa, puhelimitse tai somessa esim. WhatsApp-viesteillä, Snapchatissa tai Discordissa.
Palvelun pääkohderyhmänä ovat 13-29-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset. Lisäksi kohderyhmää ovat myös nuorten huoltajat sekä muut nuorten parissa työskentelevät.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kehitysideoita Nuorten Jyväskylän osalta, ole rohkeasti yhteydessä projektityöntekijä Rita Suhoseen.

..........

Tule mukaan mobiilisovelluksen kehittäjäryhmään!

Haemme 13-29-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia mukaan Nuorten Jyväskylälle toteutettavan mobiilisovelluksen ideointiin, ulkoasun suunnitteluun ja testailuun.

Osallistuminen ei vaadi mitään erityisosaamista, sillä sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaa erillinen yritys, Padio Oy. Riittää että olet innokas kertomaan mielipiteesi ja osallistumaan ideointiin! Aktiivisesta kehittäjäryhmään osallisumisesta voimme tehdä todistuksen, jolloin sitä voi hyödyntää esimerkiksi omassa ansioluettelossa.

Ryhmän kanssa on tarkoitus kokoontua alkuvuodesta 2018, mutta ideointia hoidetaan suurelta osin Nuorten Jyväskylän Discord-serverille luodulla, #mobiilisovellus -kanavalla.

Jos haluat mukaan ryhmään, liity Discord-kanavallemme https://discord.gg/3fHFKtj ja lähetä liittymispyyntö #mobiilisovellus-kanavalle Rita Suhoselle yksityisviestinä.

Voit ilmoittautua mukaan myös WhatsApp -viestillä Rita Suhoselle, numero 050 320 5933.

Rita Suhonen
050 320 5933 (myös WhatsApp)
rita.suhonen(a)jkl.fi

Esa Linna
040 556 8726 (myös WhatsApp)
esa.linna(a)jkl.fi

Instagram
Facebook

Snapchat
Discord

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuun