Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kaksi nuorta keskustelemassa ohjaajan kanssa tietokoneen äärellä. Kuva Veera Rinta-Porkkunen. Kuva Veera Rinta-Porkkunen
Pääsisältö

Nuorten Jyväskylän Kesätyöoppaaseen on koottu perustietoa, ohjeita ja vinkkejä kesätöiden hakemiseen liittyen. Opas on suunnattu pääasiassa nuorille, jotka ovat hakemassa kesätyötä ensimmäisiä kertoja. Myös kokeneempi kesätyönhakija voi löytää oppaasta hyödyllistä tietoa.

Video-opas kesätyönhakuun

Jos haluat tiiviin katsauksen kesätyön perusasioihin videon muodossa, katso Ohjaamo Jyväskylän Video-opas kesätyönhakuun.

Alasivu

Ohjaamo Jyväskylä

Ohjaamo Jyväskylästä saat apua kaikkiin yleisiin kesätyökysymyksiin. Ohjaamo palvelee Nuorten talossa osoitteessa Asemakatu 4 (2. kerros).

Ohjaamon aukioloajat ja yhteystiedot: Nuorten Talo - aukioloajat ja yhteystiedot

Ohjaamon lukujärjestyksen näet somesta:

Kesäduunari-info

Valtakunnallinen Kesäduunari-info palvelee kaikkia kesätyöntekijöitä touko-elokuussa arkipäivisin maksuttomassa numerossa 0800 179 279.

Kun olet saanut kesätyöpaikan, voit soittaa infoon ja kysyä työsopimuksen tekemisestä, palkkauksesta, työajoista, lomakorvauksesta ja muista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Voit esittää kysymyksiä myös WhatsAppilla numerossa 040 747 1571 sekä nettilomakkeen kautta.

Kesäduunari-infon tarjoavat suomalaisia ammattiliittoja edustavat palkansaajien keskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK.