Hyppää pääsisältöön
Kuva
Henkilö työskentelemässä kannettavalla tietokoneella.

Nuorten Jyväskylän Kesätyöoppaaseen on koottu perustietoa, ohjeita ja vinkkejä kesätöiden hakemiseen liittyen. Opas on suunnattu pääasiassa nuorille, jotka ovat hakemassa kesätyötä ensimmäisiä kertoja. Myös kokeneempi kesätyönhakija voi löytää oppaasta hyödyllistä tietoa.

Kesätyöoppaan sisältö

Alla on listattuna Kesätyöoppaasta löytyvät sisällöt. Pääset niihin klikkaamalla haluamaasi sisältöä suoraan luettelosta.

Video-opas kesätyönhakuun

Jos haluat tiiviin katsauksen kesätyön perusasioihin videon muodossa, katso meidän Video-opas kesätyönhakuun Youtubesta.

Ohjaamo Jyväskylä

Ohjaamo Jyväskylästä saat apua kaikkiin yleisiin kesätyökysymyksiin sekä tietoa Jyväskylän kaupungin alle 18-vuotiaille suunnatuista kesätöistä ja kesätyösetelistä. Ohjaamo palvelee Nuorten talossa osoitteessa Asemakatu 4 (2. kerros).

Asiointi paikan päällä ilman ajanvarausta:

  • ma-ti klo 12-17
  • ke-to klo 12-16

Kesätyöneuvontaa puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsAppilla:

  • arkisin klo 9-16

p. 046 923 6583
sähköposti: ohjaamo[a]jyvaskyla.fi

Ohjaamo tavoitettavissa myös Discordissa, Keski-Suomen Ohjaamot -serverillä keskiviikkoisin klo 14-15.

Lue lisää Ohjaamon nettisivuilta ja ota seurantaan Instagramissa ja Facebookissa.

Kesäduunari-info

Valtakunnallinen Kesäduunari-info palvelee kaikkia kesätyöntekijöitä touko-elokuussa arkipäivisin maksuttomassa numerossa 0800 179 279.

Kun olet saanut kesätyöpaikan, voit soittaa infoon ja kysyä työsopimuksen tekemisestä, palkkauksesta, työajoista, lomakorvauksesta ja muista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Voit esittää kysymyksiä myös WhatsAppilla numerossa 040 747 1571 sekä nettilomakkeen kautta.

Kesäduunari-infon tarjoavat suomalaisia ammattiliittoja edustavat palkansaajien keskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK.