Nuorten Jyväskylän Discord-kanava

Liity Nuorten Jyväskylän serverille

Tuu mukaan serverille ja vinkkaa muillekin: https://discord.gg/3fHFKtj

Kanavan keskustelualueen aukioloajat

  • torstaisin klo 14-18
  • perjantaisin klo 14-18

Teemakeskustelut

Serverillä on myös #teemakanava, jossa järjestetään eri teemoihin liittyviä teemakeskusteluja ennalta ilmoitettuina ajankohtina. Teemat vaihtelevat ja yleensä mukana on yleisvalvojien lisäksi aihepiirin tunteva ammattilainen. Tulevista teemakeskusteluista tiedotetaan myös suoraan kanavalla, alla listaa tiedossa olevista sisällöistä:

  • perjantaina 29.11. klo 16-18 teemana opinnoissa jaksaminen
    Keskustelua ovat virittelemässä TAKKU- Nuorten opinto- ja työelämäpolut sujuvaksi -hankeen projektityöntekijä Milla Suorsa ja projektipäällikkö Heli Metsänen sekä Koulutuskuntayhtymä Gradian kuraattori Anne Konttinen. Jos siis tuntuu, että opinnot kaatuvat päälle, kouluun meno on hankalaa, tehtäviin tarttuminen tuntuu vaikeelta tai ne muuten uuvuttaa, ni tässä teemakeskustelussa sinulla on hyvä mahdollisuus päästä jakamaan omia ajatuksia ja saada keinoja parantaa omaa jaksamista.
    Kesksuteluun voivat osallistua kaikki koululaiset ja opiskelijat peruskoulun, amiksen, lukion tai korkeakoulun opinnoista!
     

Lisätietoja

Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi  

  

Sisältö

Keskustelukanavalla pääsee juttelemaan ennalta sovittuina aukioloaikoina ja aihe on vapaa! Paikalla on aina valvojat, jotka ovat nuorisotyöntekijöitä tai muita nuorten parissa toimivia ammattilaisia.

Tiedotuskanavilta voi seurata mm. vinkkejä vapaa-ajan tekemiseen sekä työpaikka- ja työtoimintailmoituksia.

Serverin sisällön suhteen saa laittaa toiveita ja ideoita kenelle tahansa kanavalla olevalle työntekijälle (näkyvät serverillä punaisella värillä) tai serverin ylläpitäjille, jotka erotat vihreästä väristä.

Kanavien säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.

Serverin yhteistyökumppanit

Serverin ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. Nuorisopalveluista mukana on Nuorten Jyväskylän lisäksi etsivä nuorisotyö, Ohjaamo sekä muita työntekijöitä. Muut yhteistyössä olevat tahot ovat:

Lisätietoja

Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi