Hyppää pääsisältöön
Kuva
Nuoret istuvat Veturitallien ulkoseinän vieressä. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen

Best Buddies -kaveritoiminta

Best buddies -kaveritoiminnassa yhdistetään kehitysvammainen tai muuten ymmärtämisessä ja oppimisessa tukea tarvitseva vapaaehtoinen ja kehitysvammaton vapaaehtoinen yhdenvertaiseen kaveruuteen. Kaveritoiminta on määräaikaista, mutkatonta yhdessäoloa.

Aikuissosiaalityön ryhmätoimintaa

Muun muassa aikuissosiaalityön Yksinäisyys-ryhmä on kaikille yksinäisyyttä kokeville, 18-vuotta täyttäneille avoin ryhmä. Kaikki toiminta on esitelty Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön nettisivuilla.

SPR:n ystävätoiminta

Punaisen Ristin ystävätoiminnan vapaaehtoiset tuovat iloa yksinäisen arkeen. Voit kysyä Punaisesta Rististä pitkäaikaista ystävää tai kertaluonteista apua.

Meijän kaveri -toiminta

Kaipaatko juttuseuraa, kaveria kahville mukaan tai vaikkapa digikaveria, jonka kanssa chattailla? Meijän mieli -hanke kouluttaa ja välittää koulutettuja Meijän kavereita nuorille aikuisille (15-35) mielenterveystoipujille. Meijän kaverit ovat tavallisia täysi-ikäisiä vapaaehtoistoimijoita, jotka on koulutettu tukemaan nuoria aikuisia mielenterveystoipujia. Kaverin saamiseen ei vaadita diagnoosia ja kaverihakulomakkeen voi täyttää Meijän Mieli -hankkeen nettisivulla

#sutonnähty - kampanja Facebookissa ja Instagramissa

#sutonnähty -kampanjassa on nostettu pieniä arjen tekoja yksinäisyyden vähentämiseksi. Facebookissa ja Instagramissa julkaistiin vuoden ajan viikottain teko, jonka tekemällä voi tehdä hyvää itselleen ja muille.