Nuorten Jyväskylän Discord-kanava

Keskustelukanava toistaiseksi suljettu

Nuorten Jyväskylän keskustelukanava Discordissa on toistaiseksi suljettu työntekijävajeen vuoksi. Jatkosuunnitelmista tiedotetaan mahdollisimman pian.

Yksityisviestejä voi kuitenkin lähettää @Rita Suhonen (Nuorten Jyväskylä) :lle ja viesteihin vastataan mahdollisimman pian arkisin klo 9-16 välillä. 

Nuorten Jyväskylän keskustelukanava on osa Jyväskylän nuorisopalvelujen Discord-serveriä. Serverille voi liittyä seuraavalla linkillä: https://discord.gg/3fHFKtj

Jos mielessäsi pyörii kysymys opiskeluun, töihin, vapaa-aikaan, kavereihin, ihmissuhteisiin tai muuhun sinulle ajankohtaiseen asiaan liittyen, voit myös laittaa yksityisviestiä Ritalle, nimimerkki Discordissa @Rita Suhonen (Nuorten Jyväskylä)

Muu sisältö

Serverillä on keskustelun lisäksi kanavia myös muille asioille, vinkkeihin ja tiedotukseen:

#tyopaikkailmoitukset - kanavalle linkitetään tietoa nuorille sopivista työpaikoista.

#menovinkit - kanavalle voi jakaa vinkkejä tapahtumista ja muusta tekemisestä.

#uutiset - Jyväskylän kaupungin uutiset ja tiedotteet kootusti.

Kanavan säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.