Jyväskylän nuorisopalvelujen Discord

Tule juttelemaan

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Discord-serverille pääset osoitteella: https://discord.gg/3fHFKtj
 

Nuorten Jyväskylän keskustelukanavan aukioloajat 27.3.2019 saakka:

tiistaisin klo 13-17
keskiviikkoisin klo 13-17

Yksityisviestejä voi lähettää @Rita Suhonen (Nuorten Jyväskylä) :lle, viesteihin vastataan mahdollisimman pian arkisin klo 9-16 välillä. 

Keskustelukanava suljetaan toistaiseksi 1.4.2019 alkaen työntekijävajeen vuoksi. Jatkosuunnitelmista tiedotetaan mahdollisimman pian.

Nuorten Jyväskylän keskustelukanava

Juttuseurana Nuorten Jyväskylän keskustelukanavalla ovat pääasiassa Rita Nuorten Jyväskylästä tai Miia Jyväskylän nuorisopalvelujen pelitoiminnasta, useimmiten molemmat. Puheenaiheina voivat olla mm. pelit ja pelaaminen, omat kiinnostukset, ajankohtaiset teemat ja mitä muuta vaan! Kanavalle voi tulla mukaan nimimerkillä.

Jos mielessäsi pyörii kysymys opiskeluun, töihin, vapaa-aikaan, kavereihin, ihmissuhteisiin tai muuhun sinulle ajankohtaiseen asiaan liittyen, voit myös laittaa yksityisviestiä Ritalle, nimimerkki Discordissa @Rita Suhonen (Nuorten Jyväskylä)

Miian löytää nimimerkillä @Miia Lyyra (JKL nuorisopalvelut) ja häneltä voi kysyä erityisesti peleihin, pelaamiseen, pelialaan ja sen opiskeluun liittyviä kysymyksiä.

HUOM! Yksityisviestejä työntekijöille voi laittaa myös päivystysaikojen ulkopuolella ja niihin vastataan mahdollisimman pian.

Muu sisältö

Serverillä on keskustelun lisäksi kanavia myös muille asioille, vinkkeihin ja tiedotukseen:

#tyopaikkailmoitukset - kanavalle linkitetään tietoa nuorille sopivista työpaikoista.

#menovinkit - kanavalle voi jakaa vinkkejä tapahtumista ja muusta tekemisestä.

#uutiset - Jyväskylän kaupungin uutiset ja tiedotteet kootusti.

Kanavan säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.