Nuorten Jyväskylän Discord

Tule juttelemaan Jyväskylän Discord-kanavalle

Nuorten Jyväskylän Discord kanavalle pääset osoitteella: https://discord.gg/3fHFKtj

 

Huom! Discord-päivystykset tauolla tammikuun 2019 ajan.

Yksityisviestejä voi lähettää 2.1.2019 alkaen @Rita Suhonen (Nuorten Jyväskylä) :lle ja @Miia Lyyra (JKL nuorisopalvelut) :lle  (Miia poissa 9.1.-20.1.).

Juttuseurana kanavalla ovat pääasiassa Rita Nuorten Jyväskylästä tai Miia Jyväskylän nuorisopalvelujen pelitoiminnasta, useimmiten molemmat. Puheenaiheina voivat olla mm. pelit ja pelaaminen, omat kiinnostukset, ajankohtaiset teemat ja mitä muuta vaan! Kanavalle voi tulla mukaan nimimerkillä.

Jos mielessäsi pyörii kysymys opiskeluun, töihin, vapaa-aikaan, kavereihin, ihmissuhteisiin tai muuhun sinulle ajankohtaiseen asiaan liittyen, voit myös laittaa yksityisviestiä Ritalle, nimimerkki Discordissa Rita Suhonen.

Miian löytää nimimerkillä Miia Lyyra ja häneltä voi kysyä erityisesti peleihin, pelaamiseen, pelialaan ja sen opiskeluun liittyviä kysymyksiä.

HUOM! Yksityisviestejä työntekijöille voi laittaa myös päivystysaikojen ulkopuolella ja niihin vastataan mahdollisimman pian.

Muu sisältö

Nuorten Jyväskylän serverillä on keskustelun lisäksi kanavia muille kiinnostaville asioille:

#tyopaikkailmoitukset - kanavalle linkitetään tietoa nuorille sopivista työpaikoista.

#menovinkit - kanavalle voi jakaa vinkkejä tapahtumista ja muusta tekemisestä.

#uutiset - Jyväskylän kaupungin uutiset ja tiedotteet kootusti.

Kanavan säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.