Nuorten Jyväskylän Discord

Liity Nuorten Jyväskylän serverille

Tuu mukaan serverille ja vinkkaa muillekin: https://discord.gg/3fHFKtj

Kanavan keskustelualueen aukioloajat keväällä 2020

tiistaisin klo 15-17
torstaisin klo 15-17

Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan serverillä.

Teemakeskustelut

Serverillä on myös #teemakanava, jossa järjestetään eri teemoihin liittyviä teemakeskusteluja ennalta ilmoitettuina ajankohtina. Teemat vaihtelevat ja yleensä mukana on yleisvalvojien lisäksi aihepiirin tunteva ammattilainen. Tulevista teemakeskusteluista tiedotetaan myös suoraan kanavalla.

Jos haluat toivoa jotain teemaa kevätkaudelle 2020, voit laittaa toiveesi Discordissa keskustelukanavan valvojille tai viestillä Rita Suhoselle, p. 050 320 5933.
 

Lisätietoja

Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi  

  

Sisältö

Keskustelukanavalla pääsee juttelemaan ennalta sovittuina aukioloaikoina ja aihe on vapaa! Paikalla on aina valvojat, jotka ovat nuorisotyöntekijöitä tai muita nuorten parissa toimivia ammattilaisia.

Tiedotuskanavilta voi seurata mm. vinkkejä vapaa-ajan tekemiseen sekä työpaikka- ja työtoimintailmoituksia.

Serverin sisällön suhteen saa laittaa toiveita ja ideoita kenelle tahansa kanavalla olevalle työntekijälle (näkyvät serverillä punaisella värillä) tai serverin ylläpitäjille, jotka erotat vihreästä väristä.

Kanavien säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.

Serverin yhteistyökumppanit

Serverin ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. Nuorisopalveluista mukana on Nuorten Jyväskylän lisäksi etsivä nuorisotyö, Ohjaamo sekä muita työntekijöitä. Muut yhteistyössä olevat tahot ovat:

Lisätietoja

Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi