Nuorten Jyväskylän Discord-kanava

Nuorten Jyväskylän Kesäkanava auki 3.6.-9.8.

Kesäloma on nuoren parasta aikaa, mutta joskus aika voi käydä pitkäksi. Jos haluat saada tietoa siitä, mitä Jyväskylässä tapahtuu kesällä ja jutustella muiden nuorten kanssa, liity Nuorten Jyväskylän Kesäkanavalle Discordissa!

Kesäkanava toimii nuorten tapahtumien sekä toiminnan ilmoitustauluna ja keskustelukanavat ovat auki silloin, kun moderaatorit / valvojat ovat paikalla. Pyrimme pitämään kanavan auki arkisin klo 12-16 läpi kesän. Mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan kanavalla.

Kesäkanava on avattu 3.6. ja keskustelut jatkuvat 9.8. saakka.

Nuorten Jyväskylän Kesäkanava on osa Jyväskylän nuorisopalvelujen Discord-serveriä. Serverille voi liittyä seuraavalla linkillä: https://discord.gg/3fHFKtj

Jos mielessäsi pyörii kysymys opiskeluun, töihin, vapaa-aikaan, kavereihin, ihmissuhteisiin tai muuhun sinulle ajankohtaiseen asiaan liittyen, voit myös laittaa yksityisviestiä Ritalle, nimimerkki Discordissa @Rita Suhonen (Nuorten Jyväskylä)

Kesäkanavat (3.6.-9.8.):

#kesäkanava - Yleinen keskustelukanava, jossa aihe on vapaa!

#ilmoitustaulu - Ilmoitustaululle lisätään koko kesän ajan menovinkkejä ja infoa erilaisesta kesätekemisestä

Muut kanavat:

#tyopaikkailmoitukset - kanavalle linkitetään tietoa nuorille sopivista työpaikoista.

#uutiset - Jyväskylän kaupungin uutiset ja tiedotteet kootusti.

 

Kanavan säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.