Nuorten Jyväskylän Discord-kanava

Anna palautetta kesäkanavasta tai kerro toiveita Discordin jatkon osalta

Nuorten Jyväskylän Kesäkanavasta kerätään palautetta lyhyellä kyselyllä ja samalla voit kertoa millaisia juttuja Discordissa olisi mielestäsi hyvä olla jatkossa. Kysely on auki 18.8. saakka ja sen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Kyselyyn pääset osoitteella: https://link.webropolsurveys.com/S/377E707D70540EB3 

Voit vastata, vaikka ei olisi osallistunut Kesäkanavalle tai siellä käytyihin keskusteluihin. Pääset kuitenkin kertomaan millaiset jutut Discordissa kiinnostaisivat juuri sinua.

Nuorten Jyväskylän kanavat ovat osa Jyväskylän nuorisopalvelujen Discord-serveriä. Serverille voi liittyä seuraavalla linkillä: https://discord.gg/3fHFKtj

Jos mielessäsi pyörii kysymys opiskeluun, töihin, vapaa-aikaan, kavereihin, ihmissuhteisiin tai muuhun sinulle ajankohtaiseen asiaan liittyen, voit myös laittaa yksityisviestiä Ritalle, nimimerkki Discordissa @Rita Suhonen (Nuorten Jyväskylä)

Kesäkanavat (3.6.-9.8.2019):

#kesäkanava - Yleinen keskustelukanava, jossa aihe on vapaa!

#ilmoitustaulu - Ilmoitustaululle lisätään koko kesän ajan menovinkkejä ja infoa erilaisesta kesätekemisestä

Muut kanavat:

#tyopaikkailmoitukset - kanavalle linkitetään tietoa nuorille sopivista työpaikoista.

#uutiset - Jyväskylän kaupungin uutiset ja tiedotteet kootusti.

 

Kanavan säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.