Nuorten Jyväskylä -palvelu

Työntekijöiden yhteystiedot

Rita Suhonen
projektityöntekijä (Nuorten Jyväskylä - hanke)
p. 050 320 5933
sähköposti: rita.suhonen(at)jkl.fi

Esa Linna
nuorisonohjaaja
p. 040 556 8726
sähköposti: esa.linna(at)jkl.fi

Seuraa tai ota yhteyttä somessa

Instagram

Facebook

Discord

Snapchat

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluilla toimiva Nuorten Jyväskylä tarjoaa tietoa ja neuvontaa 13-29-vuotiaille nuorille sekä nuorille aikuisille elämän eri aihepiireihin liittyen. 

Näille nettisivuille on koottu luotettavaa tietoa nuorten elämään liittyvistä monipuolisista aiheista. Täältä löydät tietoa myös nuorille suunnatuista harrastuksista ja muusta toiminnasta. Lisäksi tietoa ja ajankohtaisia asioita voi seurata Nuorten Jyväskylä -mobiilisovelluksen kautta sekä Instagramissa ja Facebookissa.

Nuorten Jyväskylän työntekijöille voi laittaa vaikka ihan pieniäkin kysymyksiä eri kanavien kautta viestillä tai vaikka soittaa. Voidaan myös sopia tapaaminen ja miettiä asioita kasvotusten. Yhteystietomme löytyvät sivupalkista ja sivun alalaidasta.

Nuorten Jyväskylän tietopiste löytyy Jyväskylän Veturitalleilta osoitteesta Veturitallinkatu 6 ja on käytettävissä talon aukioloaikoina: ma-to klo 14-20 ja pe klo 16-22. Pisteellä on esillä ajankohtaista materiaalia ja tietoa voi hakea niin asiakaskoneella kuin esitehyllyistäkin. Veturitallien työntekijöiltä voi tarvittaessa pyytää apua.

Nuorten Jyväskylä hanke

Nuorten Jyväskylä toimii tällä hetkellä hankkeena (Nuorten Jyväskylä - nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kehittämien Jyväskylässä). Hanke toimii Jyväskylän nuorisopalvelujen alaisuudessa ja kehittämistyöhön on saatu vuosittain haettavaa rahoitusta nuorten tieto- ja neuvontatyön sekä digitaalisen nuorisotyön valtionavustusosuudesta 31.5.2019 saakka. Hanke käynnistyi toukokuussa 2016 ja se on alusta saakka suunniteltu kolmen vuoden mittaiseksi kokonaisuudeksi.

Hankkeen tavoitteena on luoda nuorille helposti saavutettavat ja -lähestyttävät tieto- ja neuvontatyön palvelut verkkoon, mobiilikäyttöön sekä fyysiseen tilaan ja juurruttaa palvelu tai sen osia kiinteäksi osaksi nuorisopalvelujen toimintaa. Tarkoituksena on luoda tunnettu, Nuorten Jyväskylä -nimellä toimiva palvelu ja hyviä käytänteitä, jotka parantavat tieto- ja neuvontatyön saavutettavuutta ja tarjoavat työkaluja nuorten kanssa työskentelevien arkeen.
Hankkeen kokoaikaisena projektityöntekijänä työskentelee Rita Suhonen ja pienemmällä tuntimäärällä Nuorten Jyväskylässä on mukana nuorisopalveluilta Esa Linna. Projektityöntekijä tekee myös yhteistyötä muiden nuorisopalvelujen työntekijöiden kanssa.

Nuorten Jyväskylän myötä halutaan tiivistää viestinnällistä yhteistyötä alueen muiden nuorisotoimijoiden kanssa ja koota näiden tahojen tarjoamaa toimintaa ja palveluita näkyväksi. Yksi konkreettinen esimerkki tällaisesta yhteistyöstä on lasten ja nuorten kesätoiminnan koonti - Lomalokki.

Nuorten Jyväskylä palvelee tällä hetkellä verkkosivustona, sosiaalisen median kanavissa ja itsepalveluperiaatteella toimivana Tietopisteenä Veturitalleilla.
Nuori voi halutessaan saada henkilökohtaista neuvontaa joko kasvokkaisissa tapaamisissa, puhelimitse tai somessa esim. WhatsApp-viesteillä, Snapchatissa tai Discordissa.
Palvelun pääkohderyhmänä ovat 13-29-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset. Lisäksi kohderyhmää ovat nuorten huoltajat sekä muut nuorten parissa työskentelevät.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kehitysideoita Nuorten Jyväskylä -hankkeen tai palvelun osalta, voit olla yhteydessä projektityöntekijä Rita Suhoseen:

p. 050 320 5933
rita.suhonen(at)jkl.fi

Työntekijöiden yhteystiedot

Rita Suhonen
projektityöntekijä (Nuorten Jyväskylä - hanke)
p. 050 320 5933
sähköposti: rita.suhonen(at)jkl.fi

Esa Linna
nuorisonohjaaja
p. 040 556 8726
sähköposti: esa.linna(at)jkl.fi

Seuraa tai ota yhteyttä somessa

Instagram

Facebook

Discord

Snapchat