Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ihminen kirjoittaa paperille pöydän päällä. Kuva Tero Takalo-Eskola
Pääsisältö

Jyväskylän työllisyyspalvelut

Jyväskylän työllisyyspalvelut auttavat alle 30-vuotiaita nuoria työnhaussa ja opintoihin suuntaamisessa. Jokainen nuori saa omavalmentajan, jolle voi soittaa suoraan tai jättää yhteydenottopyynnön oma-asiointipalvelussa verkossa.

Omavalmentajan kanssa voit pohtia millainen työ- tai opiskelupaikka voisi olla sinun juttusi. Tämän tueksi laadit työllistymissuunnitelman yhdessä omavalmentajan kanssa. Omavalmentaja kertoo sinulle miten haet työttömyysetuutta sekä mitä oikeuksia ja velvollisuuksia sinulla työnhakijana. 

Voit tulla työllisyyden palvelutorille ilman ajanvarausta arkisin klo 9-15.30.
Palvelutorilla voit käydä keskustelemassa työnhaun vinkeistä, päivittämässä CV:n tai laatimassa kokonaan uudet työnhakuasiakirjat.

Voit myös soittaa päivystysnumeroon p. 014 569 0134. Työntekijät ovat paikalla nuoria varten joten sinun ei tarvitse jännittää soittamista.
Vastaamme puheluihin arkisin klo 9-15.

Jyväskylän työllisyyspalvelujen nettisivuille pääset tämän linkin kautta.

Ohjaamo Jyväskylä

Ohjaamo Jyväskylän kautta alle 30-vuotiaat voivat saada maksutonta ohjausta ja neuvontaa koulutukseen ja työhön liittyen.

Koulutukseen ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä sinua auttavat opinto-ohjaaja sekä muut Ohjaamon ammattilaiset.

Työhön liittyvissä asioissa apua on tarjolla esimerkiksi työpaikkojen etsimiseen, CV:n tekemiseen sekä kesätyökysymyksiin. TE-palveluiden asiantuntija on tavattavissa kerran viikossa.

Osoite: Asemakatu 4, 2. kerros (Nuorten talo)

Aukioloajat ja yhteystiedot: Nuorten Talo - Walk in aukioloajat ja yhteystiedot

Ohjaamon lukujärjestyksen näet somesta:

Alasivu