Hyppää pääsisältöön
Kuva
Nuoret istuskelevat Veturitallien edustalla - kuva jaloista. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääsisältö

Harrastamisen sivusto

Jyväskylän kaupungin harrastamisen sivustolle kootaan tietoa lasten ja nuorten harrastamiseen liittyen. Sieltä löytyy muun muassa HarrastusLaturi, joka kokoaa maksuttomia, matalan kynnyksen harrastuksia myös nuorille (19-v. ja nuoremmat):

Jyväskylän kaupungin harrastamisen nettisivut

Harrastamisen sivustolla julkaistaan myös vinkkilistaa nuorten ja nuorten aikuisten maksuttomaan tekemiseen:

Vinkit nuorten maksuttomaan tekemiseen

Lasten ja nuorten loma-aikojen toimintaa kerätään Lomalokkiin:

Lomalokin nettisivut

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen toimintaa

Nuorisopalvelujen vapaa-ajan toimintaa ovat muun muassa avoimet nuorisotilat, musiikki- ja mediatilat, loma-ajan toiminta sekä pelitoiminta. Lisäksi eri asuinalueilla sekä muun toiminnan yhteydessä järjestetään erilaista ryhmätoimintaa. Toimintaa järjestetään pääosin 13-29-vuotiaille.

Tutustu Jyväskylän nuorisopalveluiden tarjontaan

LiikuntaLaturi

LiikuntaLaturi on 13-19-vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten oma maksuton liikuntatuote. Tarjolla on kymmeniä liikuntavuoroja eri lajeista ympäri Jyväskylää. Olet sitten vasta-alkaja, aktiivinen liikunnan harrastaja tai urheilija niin olet tervetullut mukaan!

LiikuntaLaturin nettisivut

Kaverihaku.net

Etsitkö kaveria? Kaverihaku.net on tarkoitettu uusien kavereiden ja ystävien etsimiseen helposti netistä. Voit lisätä palveluun oman ilmoituksesi tai etsiä mielenkiintoisia tyyppejä heidän ilmoitustensa perusteella.

Kaverihaku.net

Kaverihaku.net Discordissa

Jyväskylän kaupungin tapahtuma- ja harrastekalenteri

Tapahtumia ja harrastuksia löytyy myös tapahtuma- ja harrastekalenterista. Kalenterista voit etsiä tietoa esimerkiksi ajankohdan tai aiheen perusteella.

Jyväskylän tapahtuma- ja harrastekalenteri

Lähellä.fi - järjestöjen ja yhdistysten toimintaa

Lähellä.fi kokoaa yhteen tuhansia erilaisia järjestöjä ja niiden tapahtumia ja toimintailmoituksia. Syksystä 2022 lähtien Lähellä.fi on käytössä koko Suomen alueella. Voit siis etsiä tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia omalta paikkakunnaltasi tai mistä tahansa muulta alueelta Suomessa!

Lähellä.fi-sivusto

Nuorisotoimijoita Jyväskylässä

Useat tahot tarjoavat Jyväskylässä tekemistä, toimintaa ja harrastuksia nuorille. Pääset lukemaan lisätietoa eri toimijoista painamalla sinisen otsikkorivin lopussa olevaa plus-merkkiä.

Jos yhdistyksesi tai muu organisaatiosi järjestää toimintaa ja tekemistä 13-29-vuotiaille nuorille, mutta tietosi puuttuvat listalta, voit olla yhteydessä Rita Suhoseen:

p. 050 320 5933
rita.suhonen[at]jyvaskyla.fi

Mikäli tälle sivulle lisätyissä tiedoissa on jotain korjattavaa, voit laittaa myös muokkauspyynnön yllä olevien yhteistietojen kautta.

Haitari

Asiasanat:  
nuoriso
vapaa-aika
harrastaminen
yhdistys