Lomalokki

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa erilaista lapsille ja nuorille (alle 29-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi koonti sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Nuorten Jyväskylän nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen: rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi tai 050 320 5933

Seuraavassa Lomalokissa talvilomatekemistä

Seuraava Lomalokki julkaistaan tällä verkkosivulla viimeistään viikolla 7 ja silloin esillä on tekemistä Jyväskylässä 24.2.-1.3.2020 vietettävälle talvilomalle.

 

Ohjeita toiminnan järjestäjille (talviloma 2020)

Lomalokkiin poimitaan erilaista lapsille, nuorille ja perheille suunnattua ja sopivaa lomatekemistä. Järjestäjänä voi olla joko julkinen taho, kolmannen sektorin toimija tai yritys. Kyseessä voi olla yksittäinen tapahtuma, työpaja tai muu vastaava toimintapäivä, mutta myös leirien ja muiden koko loman ajan pyörivien toimintojen tiedot lisätään listaukseen. Pääasia on, että toiminta ajoittuu aikavälille 21.2.-1.3.2020 ja se on soveltuva tai sen on erityisesti suunnattu alle 29-vuotiaille. Myös koko perheen toimintoja otetaan mukaan Lomalokkiin. 

Toiminnan ilmoittaminen talviloman Lomalokkiin

Tällä kertaa tiedot poimitaan Lomalokki-sivustolle Jyväskylän kaupungin tapahtuma- ja harrastekalenterista:

  1. Syötä toimintasi tiedot kalenteriin joko kirjautumattomana käyttäjänä osoitteessa https://kalenteri.jyvaskyla.fi/event/add tai saamillasi tunnuksilla. 
  2. Merkitse toiminto tapahtuma- tai harrastepuolelle sen mukaan, millaisesta toiminnasta on kyse. Nyrkkisääntö on, että jos tapahtumalla on yleisöä, se on tapahtuma ja jos osallistujia, se on harrastus.
  3. Jos toiminta on suunnattu jollekin ikäryhmälle välillä 13-29-vuotiaat, valitse kohderyhmäksi ”Nuoret”. 
    Mikäli kyseessä on lapsille suunnattu toiminta, käytä kohderyhmää ”Lapsiperheet”. Tätä luokittelua käytetään, vaikka toiminta ei olisi suunnattu koko perheelle vaan pelkästään lapsille. Jos täyttämäsi tapahtuma/harraste on suunnattu sekä lapsille että nuorille, voit valita molemmat em. luokat.
    Mikäli toiminnalla on jotain muita erityisiä kohderyhmiä, voi ne valita myös. Jos tapahtuma/harraste on avoin ihan kaikille, älä valitse kohderyhmää.