Hyppää pääsisältöön
Kuva
Discord-palvelun logo tummalla taustalla

Liity Nuorten Jyväskylän serverille

Tuu mukaan serverille ja vinkkaa muillekin: https://discord.gg/3fHFKtj

Discord-toiminnan käynnistymisestä syksyn 2021 osalta tiedotetaan mahdollisimman pian.

Sisältö

Keskustelukanavalla pääsee juttelemaan ennalta sovittuina aukioloaikoina ja aihe on vapaa! Aukioloaikoina paikalla on moderaattoreita sekä nuorisotyöntekijöitä.

Tiedotuskanavilta voi seurata erilaista tiedotettavaa asiaa.

Pelaaminen-kanavilla voit kysellä peliseuraa ja osallistua peleihin.

Mukaan ideoimaan ja tekemään sisältöjä

Hei nuori! Kiinnostaako tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa Discordiin? Etsimme Nuorten Jyväskylän Discordiin tekijöitä toteuttamaan omaa sisältöä ja toimintaa.

Projekti on aloitettu keväällä ja nyt mukaan tarvitaan uusia tekijöitä! Tarkoituksena on tarjota halukkaille luotettaville nuorille enemmän mahdollisuuksia suunnitella ja toteuttaa omannäköistä ja itselle mielekästä toimintaa Nuorten Jyväskylä Discord-serverillä! Toiminta voi olla miltei mitä vain, esim. yhteisten pelien/turnausten järjestämistä, striimaamista, esports-kisakatsomoita tai livemiittien suunnittelua ja toteuttamista. Sinä suunnittelet, me autamme toteuttamaan sen!

Mukaan lähtevät nuoret saavat nuorisotyön ammattilaisten avun ja tuen toiminnan järjestämiseksi. Joissain tapauksissa voimme myös tarjota laitteistoja teidän käyttöönne, kuten kameroita, mikkejä ja capture-kortteja.
”Luottonuorille” on myös varattu omat ääni- ja tekstikanavat, joissa pääset keskustelemaan muiden nuorten kanssa ja vaikka suunnittelemaan yhdessä toimintaa serverille!

Jos tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, ota yhteyttä Panuun:

  • Panu (DigityöJKL)#5389/ panu.rasanen@jyvaskyla.fi / 0505675367

Nuorisovastaanoton teemailtapäivät

Nuorisovastaanotto Jyväskylä neuvoo, ohjaa ja auttaa eteenpäin 13-22-vuotiaita jyväskyläläisiä nuoria, joilla on huolta esimerkiksi päihteistä, mielialasta ja ahdistuneisuudesta, pelaamisesta, seksuaalisuuteen liittyvistä asioista, perheen kriisitilanteista, nuorten ja vanhempien välisistä ristiriidoista ja kaveri- ja seurustelusuhteista.

Nuorisovastaanotto pitää kanavalla syyskaudella kolme eri teemailtapäivää:

23.9.2021 klo 15-17 kiusaaminen
28.10.2021 klo 15-17 yksinäisyys
25.11.2021 klo 15-17 pelaaminen ja päihteet

Discordin ulkopuolella Nuorisovastaanoton työntekijät tavoittaa puhelimitse numerosta 014 266 0150, puheluajat Nuorisovastaanotto Jyväskylä -nettisivulla. Nuorisovastaanotto toimii Nuorten talossa.

Serverin säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita Discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen, käyttäjän sulkeminen pois keskusteluista tai koko serveriltä joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti, jatkuva asiaton kielenkäyttö sekä loukkaavat ja rasistiset sisällöt.

Tarkemmat säännöt löytyvät kanavalta. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.

Lisätietoja
  

Panu Räsänen
nuorisonohjaaja, digitaalinen nuorisotyö
p. 050 567 5367
panu.rasanen(a)jyvaskyla.fi