Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kaksi nuorta selaavat puhelimia ja hymyilevät sohvalla. Kuva MySome
Pääsisältö

Yritysneuvontaa perjantaisin klo 12-14

Muhiiko päässäsi idea yritykselle? Ajatteletko, että yrittäjyys voisi olla sinun juttusi, mutta et tiedä mistä saisit neuvoja tai kenen kanssa asiaa pallottelisit?

Nuorten talon Yritysneuvolasta tietoa, neuvontaa sekä sparrausta yrittäjyyteen liittyvissä asioissa ja eväitä unelmiesi tavoitteluun! Tuemme sinua yrittäjäosaamisesi kehittämisessä sekä vahvuuksiesi tunnistamisessa ja pääset juttelemaan asioista ammattilaisten kanssa.

Maksutonta yritysneuvontaa toteuttavat Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen TE-toimiston yritysneuvonta sekä KS-yritysidea.  

Lue lisää K-S Yritysidean sivuilta.

Asumisen POP UP -keskiviikot Kelassa

Mitä pitää osata kun asuu yksin ja mistä löydän asunnon? Voinko saada asunnon ilman
luottotietoja? Paljonko asumiseen kuluu rahaa?

Pyöriikö sun päässä tällaiset tai muut asumisen asioihin liittyvät kysymykset ja haluaisit niihin vastauksia? Sen lisäksi, että Nuorten talolta saat asumisneuvontaa joka maanantai klo 12-16, jalkaudumme myös Kelalle!

Tule juttelemaan asumisen asioista Kelalle meidän kanssa seuraavina keskiviikkoina klo 13-15: 24.1., 21.2., 27.3. ja 24.4.

Löydetään ratkaisut yhdessä! 

Kelan löydät osoitteesta Vapaudenkatu 40-42.

Anna meille palautetta!

Haluatko antaa meille palautetta, niin risuja kuin ruusujakin? Nyt se onnistuu!
Palautetta Nuorten talon toiminnasta voit antaa kaupungin palautepalvelun kautta

Valitse aiheeksi Nuorisopalvelut ja kirjaa palautetekstisi alkuun tunnisteeksi Nuorten talo. Jos et halua palautetta julkisesti näkyville tai haluat antaa palautetta tietylle henkilölle, klikkaa pois valinta kohdasta palautteen saa julkaista.

Nuorten talon väki kiittää palautteestasi!