Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lomalokki-logot rivissä kesä-, syksy ja talviasuissa

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa lapsille ja nuorille (alle 30-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi Lomalokki sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Lomalokin kokoamisesta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja sen alaisuudessa toimiva Nuorten Jyväskylä.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä nuorisonohjaaja Rita Suhoseen:

  • rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi
  • p. 050 320 5933

Kesän Lomalokki on nyt julkaistu!
Tällä kertaa voit selata mukaan ilmoitettua toimintaa perustuen ikäryhmään ja sen jälkeen voit valita sinua kiinnostavan tekemisen aihealueen. Mukana on myös oma osionsa omatoimitekemiselle.
Ikäryhmien sivuille pääset alla olevista linkeistä tai sivun valikosta:

Huippumukavia juttuja on tarjolla kaikissa kategorioissa ja Lomalokki täydentyy vielä kevään aikana. Kannattaa siis käydä tarkistamassa tarjontaa tasaisin väliajoin.

Toiminnan ilmoittaminen Lomalokkiin

Jos haluat ilmoittaa toimintaa vielä kesän 2021 Lomalokkiin, voit olla yhteydessä koonnista vastaavaan nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen, yhteystiedot ylempänä infolaatikossa.

Millaista toimintaa kokoamme

  • Toiminta voi olla leiri, päiväleiri, yksittäinen tai loman läpi jatkuva toimintapäivä, kurssi, työpaja, avoimet ovet jne.
  • Ilmoitettavat toiminnot tulee järjestää Jyväskylän alueella.  Jyväskylän ulkopuolelle suuntautuvia retkiä voi ilmoittaa mukaan, jos lähtö on Jyväskylästä.
  • Toiminta voi olla suunnattu iän mukaan erityisesti lapsille, nuorille (13-29-vuotiaat) tai sekä että. Se voi olla suunnattu myös koko perheelle. Kaiken ikäisille sopivaa tekemistä tai muulle erilliselle kohderyhmälle tarjottavaa toimintaa voidaan Lomalokkiin nostaa, jos se soveltuu hyvin myös jollekin edellä mainituista kohderyhmistä.
  • Toimintaa järjestävä taho voi olla esimerkiksi kaupungin toimija, yhdistys, säätiö, seura, yritys, seurakunta tai oppilaitos.
  • Mukaan kerätään sekä maksullista että maksutonta toimintaa.

Jos Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä koonnista vastaavaan nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen (yhteystiedot ylempänä infolaatikossa).

Tutustu myös: Visit Jyväskylän vinkit

Visit Jyväskylä on koonnut vinkkejä Keski-Suomessa lasten kanssa lomaileville. Tutustu ja löydä lisää elämyksiä: Visit Jyväskylä - Aktiivinen loma lasten kanssa Keski-Suomessa.