Toimintaa ja tekemistä

Maksutonta tekemistä syyskaudelle

Nuorten Jyväskylä on jälleen koonnut tietoa syyskauden maksuttomasta toiminnasta. Mukana on mm. liikuntaa, ryhmiä, avointa toimintaa ja tiloja sekä kulttuuria.

Jyväskylässä on tarjolla paljon monipuolista tekemistä eri ikäisille nuorille ja nuorille aikuisille. Jyväskylän nuorisotoimijoita kokoavalta listalta voit etsiä toiminnan järjestäjiä ja Lomalokki puolestaan kokoaa lasten ja nuorten loma-ajan toimintaa.

 

Tietäjät tietää -ryhmä

Kiinnostaisiko sinua vaikuttaa siihen, millaisista aiheista nuorille tehdään infomateriaalia? Tai kiinnostaako sinua tulla toteuttamaan sellaista ja oppiman ehkä samalla itsekin uusia juttuja? Oletko 13-17-vuotias)

Jos vastasit kyllä, niin olet oikein tervetullut Nuorten Jyväskylän Tietäjät tietää -ryhmään! Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä nuorisonohjaaja Rita Suhoseen: 050 320 5933 (myös viestit) / rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi. Ritalta saa tarkemmat tiedot ryhmän toimintaan ja kokoontumisiin liittyen.

Ryhmään osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista, mutta siellä on mahdollisuus päästä hyödyntämään esim. omia kirjoitus-, piirustus-, some- tai valokuvaus ja videontekotaitoja.
Tietoa eri aiheista ei myöskään tarvitse valmiiksi olla, sillä asioita selvitetään yhdessä ohjaajien ja mahdollisesti muiden ammattilaisten kanssa.

 

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut

Nuorisopalvelujen vapaa-ajan toimintaa ovat muun muassa avoimet nuorisotilat, musiikki- ja mediatoiminta, loma-ajan toiminta sekä pelitoiminta. Lisäksi eri asuinalueilla sekä muun toiminnan yhteydessä järjestetään erilaista ryhmätoimintaa.