Lomalokki

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa lapsille ja nuorille (alle 29-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi Lomalokki sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Nuorten Jyväskylän nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen: rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi tai p. 050 320 5933.

Lomalokkiin kootaan parhaillaan talvilomatekemistä. TalviLomalokki on tarkoitus julkaista viikolla 6.

Toiminnan ilmoittaminen Lomalokkiin

Jos organisaatiosi tarjoaa alle 30-vuotiaille lapsille ja/tai nuorille jotain tekemistä tai tapahtumia talvilomaviikolla (1.7.3.2021), voidaan tiedot nostaa Lomalokkiin. Toiminta voi olla osallistujille maksutonta tai maksullista.

Lomaviikolle ajoittuvaa tekemistä pomitaan Lomalokkiin Jyväskylän kaupungin tapahtuma- ja harrastekalenterista. Eli toiminnan tai tapahtuman ilmoittaminen tapahtumakalenteriin riittää.

Kalenteriin voi täyttää tietoja joko kirjautumattomana käyttäjänä tai saamillasi tunnuksilla ja niihin liittyvillä ohjeilla. Tutustu tarvittaessa sivuun: Ohjeet kalenterin käyttöön kirjautumattomille käyttäjille.
 
Kalenterin tietoja käydään läpi Lomalokkia täydennetään lomaviikkoon saakka.
 
Jos kalenterin kanssa tulee ongelmia, voit toimitta tietoa toiminnasta myös sähköpostilla: rita.suhonen[a]jyvakyla.fi
Viestiin on hyvä laittaa lyhyt kuvaus toiminnasta. Muiten perustietojen (aika, paikka, hinta) lisäksi tulisi mainita toiminnan kohderyhmä, jos sellainen on. Toimitathan myös linkin tai yhteystiedot tai molemmat, joiden kautta kiinnostuneet saavat lisätietoa. Myös ilmoittautumisohjeet ovat olennainen asia.