Lomalokki

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa erilaista lapsille ja nuorille (alle 29-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi koonti sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Nuorten Jyväskylän nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen: rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi tai 050 320 5933

Kesän Lomalokki julkaistaan pian!

Lomalokin verkkoversion julkaisu siirtyy alkuperäisestä tiedosta poiketen viikolle 14. Tämän hetkisen tiedon mukaan Lomalokki julkaistaan, sillä vielä ei ole selkeää linjausta siitä, että kaikki kesän tominta tulisi peruuttaa. Tilannetta seurataan ja mahdollisisita poikkeuksista Lomalokin julkaisun suhteen ilmoitetaan tällä sivustolla.

Korona-viruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen teimme nuorisopalveluilla päätöksen, että paperisen Lomalokki-liitteen tekeminen perutaan tältä keväältä.

Toimija, ilmoita toimintasi maksutta kesän 2020 Lomalokkiin!

Kesän 2020 Lomalokkiin kerätään erilaista lapsille, nuorille ja perheille suunnattua ja sopivaa lomatekemistä. 

Toimintaa pääset ilmoittamaan sähköisellä lomakkeella: Toiminnan ilmoittaminen kesän 2020 Lomalokkiin

Järjestäjänä voi olla julkinen taho, kolmannen sektorin toimija, seurakunta tai yritys. Kyseessä voi olla esimerkiksi yksittäinen tapahtuma, työpaja tai muu vastaava toimintapäivä, leiri, kurssi tai joku läpi kesän kokoontuva avoin ryhmä. Pääasia on, että toiminta ajoittuu aikavälille 30.5.-11.8.2020 ja se on suunnattu alle 29-vuotiaille lapsille, nuorille ja/tai nuorille aikuisille. Myös koko perheen toimintoja otetaan mukaan Lomalokkiin.