Lomalokki

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa erilaista lapsille ja nuorille (alle 29-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi koonti sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Nuorten Jyväskylän nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen: rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi tai 050 320 5933

Syysloman 2019 Lomalokki on julkaistu

Monipuolista syyslomatekemistä on tarjolla eri ikäisille lomailijoille! Toiminnot on jaoteltu kohderyhmän iän mukaisesi kahteen kategoriaan: Syyslomatekemistä lapsille (alle 13-vuotiaat) ja Syyslomatekemistä nuorille (13-29-vuotiaat). Tutustu tarjontaan ja löydä mukavaa ajanvietettä syksyisiin lomapäiviin!

Toiminnan ilmoittaminen Lomalokkiin

Jos tahosi järjestää syyslomalla toimintaa tai tapahtumia lapsille, nuorille ja perheille, voit ilmoittaa sen mukaan koosteeseen vielä tiistaihin 8.10.2019 klo 21:00 saakka verkkolomakkeella: Lomalokin verkkolomake.

Kyseessä voi olla yksittäinen tapahtuma, työpaja tai muu vastaava toimintapäivä, mutta myös leirien ja muiden koko loman ajan pyörivien toimintojen tietoja voi ilmoittaa. Pääasia on, että toiminta ajoittuu aikavälille 11.-20.10.2019.