Lomalokki

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa lapsille ja nuorille (alle 29-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi Lomalokki sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Nuorten Jyväskylän nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen: rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi tai p. 050 320 5933.

Syysloman Lomalokki on julkaistu

Syyslomalle on taas kerran tarjolla mukavaa ja monipuolista tekemistä monen ikäisille!
Listaukset toiminnoista on julkaistu kahdella eri sivulla ikäryhmittäin: Syyslomatekemistä nuorille (13-29-vuotiaat) ja Syyslomatekemistä lapsille (alle 13-vuotiaat) ja perheille.

Mahdollisista koronaviruksen aiheutamista rajoituksista ja muista turvallisuusohjeista kerrotaan lisää toimintojen omilla sivuilla. Jos kaipaat tarkempia tietoja, olethan yhteydessä suoraan toiminnan järjestäjään.

Toiminnan ilmoittaminen syysloman Lomalokkiin

SyysLomalokkiin poimitaan tiedot Jyväskylän kaupungin tapahtuma- ja harrastekalenterista.
Alla vielä muutama tarkentava ohje:

  • Syötä toimintasi tiedot kalenteriin joko kirjautumattomana käyttäjänä tai saamillasi tunnuksilla ja niihin liittyvillä ohjeilla. Tutustu: Ohjeet kalenterin käyttöön kirjautumattomille käyttäjille.
  • Merkitse toiminto tapahtuma- tai harrastepuolelle sen mukaan, millaisesta toiminnasta on kyse. Nyrkkisääntönä voi ajatella, että jos tapahtumalla on yleisöä, se on tapahtuma ja jos osallistujia, se on harrastus. 
  • Jos toiminta on suunnattu jollekin ikäryhmälle välillä 13-29-vuotiaat, valitse kohderyhmäksi ”Nuoret”.  Mikäli kyseessä on lapsille tai koko perheelle suunnattu toiminta, käytä kohderyhmää ”Lapsiperheet”. Tätä luokittelua on tarkoitus käyttää, vaikka toiminta ei olisi suunnattu koko perheelle vaan pelkästään lapsille. Jos täyttämäsi tapahtuma/harraste on suunnattu sekä lapsille että nuorille, voit valita molemmat em. luokat.
  • Mikäli toiminnalla on jotain muita erityisiä kohderyhmiä, voi ne valita myös. Jos tapahtuma/harraste on avoin ihan kaikille, älä valitse kohderyhmää.

Tapahtumakalenteriin liittyvät kysymykset ja/tai syötetyn toiminnan muutospyynnöt hoidetaan osoitteen tapahtumat(at)jyvaskyla.fi kautta.

Jos järjestät usein tapahtumia tai harrastustoimintaa ja haluaisit itse hallinnoida omia tapahtumiasi, laita viesti osoitteeseen webmaster(at)jkl.fi ja pyydä oikeudet kalenteriin.

Kaupungin tapahtuma- ja harrastekalenteria kannattaa muutenkin hyödyntää ja täyttää sinne omaa toimintaa ympäri vuoden. Sinne on helppo ohjata nuoria selailemaan erilaisia tapahtuma- ja harrastusvaihtoehtoja! Lisäksi ne toiminnat, joihin on lisätty kohderyhmäksi nuoret (eli noin 13-29-vuotiaat), saadaan automaattisesti näkyviin Nuorten Jyväskylän nettisivuille.