Lomalokki

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa erilaista lapsille ja nuorille (alle 29-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi koonti sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Nuorten Jyväskylän nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen: rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi tai 050 320 5933

Kesän Lomalokki on nyt julkaistu

Kesäloman 2020 osalta on saatu koottua taas mahtava määrä monipuolista tekemistä! Koska vaihtoehtoja on paljon, on toimintaa luokiteltu viiteen eri kategoriaan: Monitoimitekeminen, Kulttuuritoiminta, Liikunnallinen toiminta, Luonto ja eläimet sekä Hengailu ja avoimet tilat

Jokaisessa kategoriassa on toimintaa hyvin eri ikäisille lapsille ja nuorille, joten kannattaa selailla sivut loppuun saakka!

Koronaviruksen vaikutus kesätoimintaan

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne voi vaikuttaa kesän toimintojen toteutumiseen.

Toiminnan toteutumista on kartoitettu uudestaan Suomen hallituksessa 4.5.2020 tehtyjen linjausten jälkeen. Toiminnan yhteyteen on lisätty tieto, mikäli sen toteutuminen on vahvistettu järjestävältä taholta. Peruuntuneet toiminnot poistetaan Lomalokista, mikäli perumisesta ilmoitetaan.

Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan viimeisimmän tiedon aina toiminnan järjestäjän omilta verkkosivuilta tai muista tiedotuskanavista. Lisätietoja -kohdassa on myös yhteystietoja, joiden kautta voi olla suoraan yhteydessä järjestäjään.

Kesäkuun alkupuolelle saakka otetaan mukaan myös mahdollisia uusia kesätoimintoja, joita järjestetään joko fyysisesti tai verkossa.