Lomalokki

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa lapsille ja nuorille (alle 30-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi Lomalokki sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Lomalokin kokoamisesta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja sen alaisuudessa toimiva Nuorten Jyväskylä.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä nuorisonohjaaja Rita Suhoseen:

  • rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi
  • p. 050 320 5933

Kiitos kaikille talviloman Lomalokkiin tietojaan ilmoittaneille ja koontia hyödyntäneille!

Kesälomatoiminnan tietojen kerääminen on nyt käynnissä ja kesän Lomalokki julkaistaan tällä sivustolla viikolla 14.

Toiminnan ilmoittaminen Lomalokkiin

Jos organisaatiosi tarjoaa lapsille, nuorille tai perheille tekemistä koululaisten kesälomalla (5.6.-10.8.2021), voit ilmoittaa ne mukaan lomalokkiin sähköisellä lomakkeella:

Lomalokki, kesä 2021 - toiminnan ilmoittaminen

Viimeistään tiistain 6.4.2021 aikana ilmoitettu toiminta ehtii mukaan Lomalokkiin viralliseen julkaisuun mennessä.
Lomalokkia täydennetään kesälomaan saakka ja ilmoituslomake on auki 4.6. asti. Lomakkeella lähetetyt tiedot lisätään Lomalokkiin mahdollisimman pian ja viimeistään kolmen työpäivän kuluessa niiden vastaanottamisesta.

Millaista tomintaa kokoamme

  • Toiminta voi olla leiri, päiväleiri, yksittäinen tai loman läpi jatkuva toimintapäivä, kurssi, työpaja, avoimet ovet jne.
  • Ilmoitettavat toiminnot tulee järjestää Jyväskylän alueella.  Jyväskylän ulkopuolelle suuntautuvia retkiä voi ilmoittaa mukaan, jos lähtö on Jyväskylästä.
  • Toiminta voi olla suunnattu iän mukaan erityisesti lapsille, nuorille (13-29-vuotiaat) tai sekä että. Se voi olla suunnattu myös koko perheelle. Kaiken ikäisille sopivaa tekemistä tai muulle erilliselle kohderyhmälle tarjottavaa toimintaa voidaan Lomalokkiin nostaa, jos se soveltuu hyvin myös jollekin edellä mainituista kohderyhmistä.
  • Toimintaa järjestävä taho voi olla esimerkiksi kaupungin toimija, yhdistys, säätiö, seura, yritys, seurakunta tai oppilaitos.
  • Mukaan kerätään sekä maksullista että maksutonta toimintaa.

Jos Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä koonnista vastaavaan nuorisonohjaajaan, Rita Suhoseen (yhteystiedot ylempänä infolaatikossa).