Avoimet tilat ja toimintaa verkossa

Nuorten kohtaamispaikka Bostari

Tilan ylläpito: Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja muut yhteistyökumppanit
Aukioloajat kesällä: tiistaista torstaihin klo 14-16 (heinäkuussa suljettu)
Sisäänkäyntiosoite: Asemakatu 7 (Kauppakeskus Forum)

Kohtaamispaikka Bostarille voivat tulla viettämään aikaa kaikki 13-29 -vuotiaat. Seuraa ajankohtaisia asioita Bostarin Instagram-tililtä.

Lisätiedot

  • Bostarin nettisivu
  • Bostarin työntekijät tavoitat numeroista 050 311 8630 tai 050 599 6023  

BlaaBlaaBlaa 16-29-vuotiaille

JärjestäjäMonikulttuurikeskus Gloria
Ajankohta: 10.6. klo 16-18, 17.6. klo 16-18
Paikka: Monikulttuurikeskus Gloria, Matarankatu 6 A 1
Hinta: maksuton

Nuorten avoin keskusteluryhmä.

Lisätiedot:

Lanit / pelitapahtuma 13-29 -vuotiaille  

JärjestäjäJyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
Ajankohta: pe-su 18.–20.6.klo 18-18
Paikka: Verkossa Discord-sovelluksessa (osallistujat saavat kutsun joko Discordissa tai sähköpostilla ennen lanien alkamista)
Hinta: maksuton

Turnauksia, esityksiä, podcasteja, yleistä olemista, peliseuraa. Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden työntekijöitä on paikalla läpi koko tapahtuman. Yhteispelitoimintaa ja squad-pelaamista läpi koko lanien, ohjaajat mukana mahdollisuuksien mukaan sekä pelaamassa että katsojana/tsemppaajana. Turnauksissa luvassa pieniä palkintoja. Turnaukset ilmoitetaan ennen lanien alkua ilmoittautuneiden pelihalukkuuksien mukaan. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Discordin kautta tapahtuva osallistuminen tarkoittaa sitä, että alaikäisten huoltajat ovat vastuussa siitä mitä nuori tekee omalla koneellaan.
Ilmoittautuminen16.5. klo 18 mennessä, ilmoittautumislomakkeelle pääsee Nuorisopalvelujen loma-ajan toiminta -sivun kautta.

Lisätiedot:

Verkkopelaamista ja yhteisöllistä toimintaa

Järjestäjä: Music Against Drugs ry
Ajankohta: lauantaisin klo 16.00-19.00
PaikkaDiscord-sovellus
Hinta: maksuton

Music Against Drugs ry järjestää lauantaisin toimintaa yhdistyksen Discordissa, Keskimaa-kerho -kanavalla, kello 16.00–19.00. Tarjolla on vaihtuvia pelejä, juttuseuraa tai vaikka vaan porukassa notkumista. Näin koronaeristyksen aikaan, toiminta on pääsääntöisesti verkossa tapahtuvaa, mutta kun rajoitukset helpottuvat, kokoontuu porukka myös livenä. Mukaan Music Against Drugsin Discord serverille pääsee Discordin kutsulinkillä. Toiminta on osa Keskimaan rahoittamaa #iloauttaa -toimintaa Keväällä alkanut toiminta jatkuu ainakin syyskuulle asti.

Music Against Drugs ry tarjoaa pelaamisesta kiinnostuneille myös Valheim-serverin, jossa pääsee pelaamaan huikean suosion saanutta Valheim-peliä. Palvelin on käynnissä 24/7 ja peliin pääsee liittymään parhaiten IP-osoitteen avulla:

  • nimi: Keskimaa
  • ip: 45.147.161.27:30400
  • salasana: odinismad

Lisätietoa: