Liikunnallinen toiminta (nuoret)

Tällä sivulla on liikuntaan painottuvia kesätoimintoja 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille. Muita vinkkejä innokkaalle liikkujalle on koottu Lomalokin sivulle Omatoimista kesälomatekemistä.

Huomioithan, että koronatilanne voi vaikuttaa kesän toimintojen toteutumiseen. Kannattaa tarkistaa tieto mahdollisista muutoksista ja turvallisuusohjeista suoraan toiminnan järjestäjältä.

Leirit

Jyväskylän Sirkuskoulun Temppu&Tramppa-leirit 7-14-vuotiaille

JärjestäjäJyväskylän Sirkuskoulu
Ajankohta: ensimmäinen leiri: 7.-11.6., toinen leiri: 14.-18.6. ja kolmas leiri: 21.-24.6. Päivittäinen leiriaika klo 9-15
Paikka: Jyväskylän Sirkuskoulu (Ahjokatu 12)
Hinta: 140-170 € (sisältää ruokailun) 

Temppu&Tramppa-leireillä harjoitellaan lattialla ja trampoliinilla tehtäviä temppuja, leikitään hauskoja leikkejä ja pelataan mielenkiintoisia ja temppuiluun haastavia pelejä. Lyhyesti: temppuilua ja tramppailua!
Ilmoittautuminen: Temppu&Tramppa -leirin sähköinen ilmoittautumislomake   

Lisätiedot:

Parkour Akatemian lasten ja nuorten leirit 7-16-vuotiaille

JärjestäjäJyväskylän Parkour Akatemia
Ajankohta: useita leirejä ajalla 7.-24.6., päivittäinen leiriaika klo 9-15 
Paikka:  Jyväskylän Parkour Akatemia (Ahjokatu 12)
Hinta: 110-170 € kokopäiväleirillä (sisältää ruokailun)

Parkour Akatemian järjestää kesällä lasten (7-14-v.) päiväleirin ja puolipäiväleirin sekä nuorten ulkoleirin (9-16-v.). Luvassa Parkourin harjoittelua, pelejä, leikkejä ja hyvää meininkiä koko viikolle.
Ilmoittautuminen: Lasten ja nuorten leirien sähköinen ilmoittautumislomake    

Lisätiedot:

Jyväskylän Sirkuskoulun Sirkusleiri 7-14-vuotiaille

JärjestäjäJyväskylän Sirkuskoulu 
Ajankohta: 7.-11.6.2021 klo 9-15 
Paikka: Pääskyntie 4 
Hinta: 170 €

Sirkusleirillä harjoitellaan kaikkea mahdollista sirkukseen liittyvää. Tämän lisäksi leirin aikana suunnitellaan ja harjoitellaan leiriporukalla sirkusesitys, joka esitetään leirin viimeisenä päivänä leiriläisten kutsumalle yleisölle.
Ilmoittautuminen: Sirkusleirin sähköinen ilmoittautumislomake

Lisätiedot:

Cheerleadingin tehostartti 2006-2008 syntyneille

JärjestäjäJaguars Spirit Athletes ry
Ajankohta: ti 8.6. ja to 10.6. klo 11-13
Paikka: JSA Cheer Gym (Pääskyntie 4)
Hinta: 15 €/osallistuja

Tehostartit on tarkoitettu kaikille cheerleadingista tai cheertanssista kiinnostuneille. Tehostartin aikana käydään läpi lajien perusteita JSA:n osaavien valmentajien johdolla. Tehostartit ovat mainio tapa selvittää olisiko laji se sinun juttusi. Se on myös hyvä pikakurssi lajin pariin esimerkiksi lajinvaihtajille, jotka haluaisivat pyrkiä suoraan kilpajoukkueeseen. Jos sinulla on soveltavaa lajitaustaa esimerkiksi voimistelun puolelta ja haluaisit pyrkiä suoraan kilpajoukkueeseen, tehostartti on hyvä tapa aloittaa. Sieltä saat perustietoja ja -taitoja, jotka ovat auttavat joukkuejoissa.
Ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä sähköisesti: Tehostartti II, junnut

Lisätiedot:

JSA Kesäleiri 11-15-vuotiaille

JärjestäjäJaguars Spirit Athletes ry
Ajankohta: 19.-23.7. klo 10-14
Paikka: JSA Cheer Gym (Pääskyntie 4)
Hinta: 160 € (JSA:n jäsenille) / 180 € (ei-jäsenille). Hinta sisältää myös lämpimän lounaan leiripäivinä sekä leiripaidan.

Leirillä on luvassa mm. stuntteja, pyramideja, heittoja, cheertanssia sekä ensimmäistä kertaa akrobatiaa JSA:n edustusjoukkueiden vakioleirivalmentaja Tony Castron kanssa! Leirillä treenataan jo tavoitteellisemmin, kuitenkaan hauskanpitoa unohtamatta. Leirille voi ilmoittautua mukaan taitotasosta riippumatta ja mahdolliset tasoerot otetaan huomioon esimerkiksi stunttiryhmien muodostamisessa.
Ilmoittaudu 16.6. mennessä sähköisesti: JSA:n Kesäleiri 11-15-vuotiaille

Lisätiedot:

 

Luonto ja retkeily

Kalastuspäivät Kuohulla ja Muuramenjoella 2008-2009 syntyneille

JärjestäjäJyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
Ajankohta: ti 8.6. klo 9-18 tai to 17.6. klo 9-18
Paikka: Päivä alkaa klo 9 Kuohun koululta (Kuohunkoskentie 31) ja päättyy Muurameen
Hinta: 20 € /päivä (sisältää yhden lämpimän ruoan, välipalat, vakuutuksen ja kalastusluvat)

Alkupäivät kalastetaan virveleillä Kuohun lähijärvillä ja iltapäivä Muuramessa Muuramejoen virkistyskalastuskohteessa. Lisäksi päivien aikana tutustumme kalastussääntöihin, lupiin ja solmuihin. Kalastusaiheinen "pakopeli" on myös ohjelmassa. Ohjaajat kuljettavat nuoria kalastuspaikkoihin. Kasvomaskeja on käytettävä sisätiloissa (osallistujilla oltava omat maskit). 8.6. ja 17.6. järjestettävät kalastuspäivät ovat samansisältöiset. Osallistujalla tulee olla oma virveli, vieheet ja pelastus- tai paukkuliivit. Nuorella olisi hyvä olla aiempaa kalastuskokemusta. Kalastuspäivässä kalastetaan pääasiassa virveleillä.
Ilmoittautuminen 16.5. klo 18 mennessä sähköisesti, ilmoittautumislomakkeet Nuorisopalvelujen loma-ajan toiminta -sivulla

Lisätiedot:

Kalastuspäivät Kuohulla ja ja Raudanjärvellä 2008-2009 syntyneille

JärjestäjäJyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
Ajankohta: ke 16.6. klo 9:00 – 18:30
Paikka: Päivä alkaa klo 9 Kuohun koululta (Kuohunkoskentie 31) ja päättyy Kuohun koululle klo 18.30
Hinta: 20 € /päivä (sisältää yhden lämpimän ruoan, välipalat, vakuutuksen ja kalastusluvat)

Alkupäivä kalastetaan virveleillä Kuohun lähijärvillä ja iltapäivä Raudanjärven virkistyskalastuskohteessa. Lisäksi päivän aikana tutustumme kalastussääntöihin, lupiin ja solmuihin. Kalastusaiheinen ""pakopeli"" on myös ohjelmassa. Ohjaajat kuljettavat nuoria kalastuspaikkoihin. Kasvomaskeja on käytettävä sisätiloissa (osallistujilla oltava omat maskit). Osallistujalla tulee olla oma virveli, vieheet ja pelastus- tai paukkuliivit. Nuorella olisi hyvä olla aiempaa kalastuskokemusta. Kalastuspäivässä kalastetaan pääasiassa virveleillä.
Ilmoittautuminen 16.5. klo 18 mennessä sähköisesti, ilmoittautumislomakkeet Nuorisopalvelujen loma-ajan toiminta -sivulla

Lisätiedot:

Monikulttuurinen kaveritoiminta 18-29-vuotiaille miehille

JärjestäjäParemmin Yhdessä ry:n DOMINO-hanke
Ajankohta: Tapaamiset sovitaan erikseen
Paikka: Tapaamispaikka sovitaan erikseen
Hinta: maksuton

Kaipaatko uutta kaveria, jota nähdä ulkona kivan tekemisen parissa? Tule mukaan monikulttuuriseen kaveritoimintaan, jossa tutustut toisesta kulttuurista tulevaan nuoreen muutaman kuukauden ajan. Voit lähteä retkikaveriksi, kuntoilukaveriksi tai kalakaveriksi.
Ilmoittautuminen: Kaisa Rautiainen, 050 544 0043 / kaisa.rautiainen[a]paremminyhdessa.org

Lisätiedot: