Nuorten kohtaamispaikka, Kauppakeskus Forumissa sijaitseva Bostari täyttää vuoden perjantaina 15.2. 2019. Ystävänpäivänä, torstaina 14.2. Bostarissa juhlitaan synttäreitä etukäteen avointen ovien ja kakkukahvien merkeissä klo 12-16.

Lisätietoja: 

Kati Koskinen
nuorisonohjaaja, Keskustan alue
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
050 599 6023

Nuorten lisäksi myös vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan Bostarin toimintaan ja tiloihin. Bostarin käyntiosoite on Asemakatu 7 (Kauppakeskus Forumin 2 krs.)

Matalan kynnyksen kohtaamispaikka kauppakeskuksessa

Nuorten kohtaamispaikka on paikka, jossa nuoret tapaavat matalalla kynnyksellä toisia nuoria ja nuorisonohjaajia. Maanantaisin Bostarilla päivystää nuorisovastaanoton työntekijä klo 14-16 ilman ajanvarausta. Bostarin työntekijät kuuntelevat, auttavat ja ratkaisevat nuorten huolia yhdessä heidän kanssaan sekä ohjaavat nuoret tarvittaessa eri palvelujen pariin.

Bostari on suunnattu 13-29 vuotiaille. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ovat päävastuussa Bostarin toiminnasta, mutta paikan toiminta mahdollistuu yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan, Jyväskylän Katulähetyksen Nuortentalo Katutason, nuorisovastaanoton ja monen muun toimijan kanssa.