Lasten ja nuorten lomatoiminnan koonti Lomalokki on julkaistu Nuorten Jyväskylän verkkosivuilla. Lomalokki kokoaa alle 30-vuotiaille suunnattua toimintaa peruskoulun kesäloman ajalle.

Lisätiedot:
Rita Suhonen
projektityöntekijä (Nuorten Jyväskylä - hanke)
puhelin: 050 320 5933
sähköposti: rita.suhonen@jkl.fi

Lomalokkiin on kerätty Jyväskylän kaupungin omien toimintojen lisäksi aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta. Toimintatietoja on saatu myös muilta lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviltä tahoilta. Lomalokin toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen alainen Nuorten Jyväskylä -hanke. Huhtikuun toisella viikolla ilmestyy Lomalokista myös paperinen painos.

-    Tällä hetkellä Lomalokista löytyy jo lähes 70 kesäaktiviteettia ja toimintaa on ilmoitettu noin kolmeltakymmeneltä eri taholta. Mukana on muun muassa leirejä, retkiä, kursseja sekä työpajoja. Tarjonta on myös kirjoltaan laaja, sillä toimintaa on palloilulajeista peliohjelmointiin ja sarjakuvista keppihevosiin, kertoo Nuorten Jyväskylä -hankkeen projektityöntekijä Rita Suhonen.

Lomalokkia päivitetään kesäkuuhun asti, joten sivua kannattaa seurata aktiivisesti kevään aikana. Toimintaa järjestävät tahot voivat edelleenkin ilmoittaa toimintojaan mukaan. Ilmoitusohjeet Lomalokki-sivustolla.

Lomalokki: nuorten.jyvaskyla.fi/lomalokki

Nuorten Jyväskylä on myös mobiilisovellus

Nuorten Jyväskylä -sovellus kerää yhteen tiedot nuorten vapaa-ajan viettopaikoista Jyväskylässä ja ajankohtaiset uutiset. Applikaation kautta löydät myös tietoa apua ja tukea tarjoavista tahoista. Sovelluksesta löytyvät myös nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot. Nuorten Jyväskylä –sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille laitteiden omilta kauppapaikoilta (Google Play ja App Store).