Lasten ja nuorten lomatoiminnan koonti Lomalokki on julkaistu Nuorten Jyväskylän verkkosivuilla: https://nuorten.jyvaskyla.fi/lomalokki ja Nuorten Jyväskylä -mobiilisovelluksessa.

Lisätiedot:
nuorisonohjaaja Rita Suhonen
nuorisopalvelut / Nuorten Jyväskylä
p. 050 320 5933
 

Tällä kertaa Lomalokki kokoaa erilaista toimintaa Jyväskylässä 14.-20.10.2019 vietettävälle syyslomaviikolle.
 
Toiminta on jaoteltu kahteen pääkategoriaan kohderyhmän iän perusteella: syyslomatekemistä nuorille (13-29-vuotiaat) ja syyslomatekemistä lapsille (alle 13-vuotiaat). Lomalokkiin on kerätty tietoja leireistä, tapahtumista ja muusta avoimesta toiminnasta. Kaupungin omien toimintojen lisäksi aktiviteetteja on kerätty laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta. Toimintatietoja on toimitettu myös muilta lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviltä tahoilta.
 
Koonnin toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen alainen Nuorten Jyväskylä -palvelu.

  
Nuorten Jyväskylä on myös mobiilisovellus

 
Nuorten Jyväskylä -sovellus kerää yhteen sekä tiedot nuorten vapaa-ajan viettopaikoista Jyväskylässä että nuoria koskevat ajankohtaiset uutiset. Applikaation kautta löydät myös tietoa apua ja tukea tarjoavista tahoista. Sovelluksesta löytyvät myös nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot. Nuorten Jyväskylä –sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille laitteiden omilta kauppapaikoilta (Google Play ja App Store).