Hyppää pääsisältöön

14.3.2023

Kuva
Nuorten taidetyöpajan nuoria ulkona, taidetyöpajan oven edustalla toivottamassa tervetulleeksi taidetyöpajaan. Kuva Nuorten taidetyöpaja
Nuorten taidetyöpajan avoimet ovet järjestetään torstaina 23.3.2023 klo 12–15 osoitteessa Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä.

Ohjelmassa on luvassa toiminnallisia pajoja kuten magneettien tuunaus- ja tuotevalokuvaksen kokeilupiste sekä Aurinkopajan näyttely. Vola-bändipaja esiintyy klo 13:30. Lisäksi vieraille esitellään työpajatoimintaa kahvitarjoilun lomassa.

Nuorten taidetyöpaja tarjoaa valmennus-, ohjaus- ja opetuspalveluja 15–29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille. Toiminnan tavoitteena on tukea nuoren työ- ja toimintakykyä sekä vahvistaa kohti opintoja ja työelämää. Toiminnassa ohjataan nuorta kiinnittymään myös muihin nuorta tukeviin palveluihin.

Tervetulleita avoimiin oviin ovat kaikki taidetyöpajan toiminnasta kiinnostuneet, nuoret ja taidetyöpajalle nuoria ohjaavat tahot. Ryhmiltä toivotaan ennakkoilmoittautumisia etukäteen sähköpostitse riikka.mustanoja@jyvaskyla.fi.

Lisätiedot:
 
Selina Laurila
työvalmentaja, Kuvasta viestiksi -paja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut, Nuorten taidetyöpaja 
selina.laurila@jyvaskyla.fi
p. 050 311 8280