Hyppää pääsisältöön

19.9.2023

Kuva
Asemankulmasta otettu kuva ulkoa - kuvassa näkyvät työllisyyspalveluiden ja Nuorten talon teippaukset. Kuva Marta Di Muro
Tavaratorilta voi noutaa hyödyllisiä kodintavaroita maksutta. Tilalle ei tarvitse viedä mitään.

Jyväskylän Nuorten Talolla (Asemakatu 4, 2. kerros) järjestetään 27.-29.9.2023 Tavaratori-tempaus. Tavaratorilta voivat kaikki alle 30-vuotiaat hakea maksutta omaan kotiin hyväkuntoisia kodintavaroita, keittiötarvikkeita, sisustustavaroita, vaatteita ja harrastusvälineitä.  
   
Tavaraa voi noutaa koko tempauksen ajan iltapäivisin klo 12-16 niin kauan, kuin tavaraa riittää. Nuorten talon walk in -palvelu on avoinna tempauksen aikana normaaliin tapaan klo 12-17.  
   
- Tempauksen idea syntyi halusta pistää hyvä kiertämään. Nuorten talon ja Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluiden työntekijöiltä löytyi paljon tarpeettomia tavaroita ja vaatteita, joille haluttiin järkevä jatkosijoituskohde. Päätimme tarjota nuorille mahdollisuuden löytää hyödyllisiä kodintavaroita helposti ja maksuttomasti, Nuorten talon ja työllisyyspalveluiden työntekijät kertovat.
  
- Tavaratorimme toimii noutoperiaatteella. Sinne ei siis tarvitse tuoda omaa tavaraa tilalle. Jos olet vasta muuttanut kaupunkiin tai ensimmäistä kertaa omaan kotiin, tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää, työntekijät kannustavat.     

Nuorten talolta palveluita moneen asiaan 13–29-vuotiaille  

Nuorten talo kokoaa yhteen palveluja, jotta 13–29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten olisi helpompi löytää tarvitsemaansa apua ja tukea elämän eri tilanteisiin. Saman katon alta löytyvät Ohjaamo Jyväskylän, nuorisovastaanoton, J-Napin ja etsivän nuorisotyön palvelut.   
   
Nuorten talon ajanvaraukseton walk in palvelee arkisin klo 12–17. Ohjausta ja neuvontaa on tarjolla muun muassa mielenterveys- ja päihdeasioihin, asumisen kysymyksiin, työnhakuun, opiskeluun ja vapaa-aikaan.  

Lisätiedot: 
Veera Rinta-Porkkunen
nuorisonohjaaja
p. 050 4491225
veera.rinta-porkkunen@jyvaskyla.fi