Hyppää pääsisältöön

27.2.2024

Kuva
Etsivän nuorisotyön esitekuva, jossa musta pohja. Kuva Linda Saukko-Rauta
Viime syksynä käynnistyneen Kulttuuria kaverin kaa -ryhmätoiminta jatkuu myös tänä keväänä.

Kulttuuripainotteinen ryhmätoiminta tarjoaa maksutonta ja avointa tekemistä 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille. Kevään aikana vieraillaan muun muassa Jyväskylä Sinfonian esityksessä ja Jyväskylän Kädentaitomessuilla.

Toimintaan voi osallistua joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Kulttuuria kaverin kaa -ryhmä tapaa toisensa aina ennen vierailua Nuorten Taidetyöpajalla (Matarankatu 6), josta lähdetään yhdessä kohti tapahtumapaikkaa. Osallistuminen on nuorille maksutonta. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, ellei siitä erikseen mainita.

- Kulttuuria kaverin kaa -ryhmän toiminta alkoi syksyllä 2023, kun nuoret aikuiset toivoivat kulttuurimenoihin osallistumista yhdessä muiden kanssa, joihin ei tulisi yksin lähdettyä. Kevään 2024 ohjelmistoa on rakennettu aiempien toiveiden pohjalta, mutta edelleen osallistujat voivat ehdottaa seuraavia vierailukohteita. Olemme erittäin iloisia, että vierailut jatkuvat, sillä olemme saaneet toiminnasta hyvää palautetta, kertoo kulttuurituottaja Miia Lyyra.

Ryhmä vierailee kevään ja kesän aikana myös muissa kohteissa. Toiminnan ohjaajille voi ehdottaa myös vierailukohteita laittamalla viestiä sähköpostilla tai tekstiviestitse. Kulttuuria kaverin kaa -toiminnan järjestävät yhdessä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja Sovatek-säätiön etsivä nuorisotyö.

Kulttuuria kaverin kaa -toiminnan vierailut

20.3.2024 kello 18.00
Jyväskylä Sinfonia – Movie Quiz – Arvaa mikä leffa?
Jyväskylän Paviljonki
Tapaaminen Nuorten Taidetyöpajalla kello 17.30
Ennakkoilmoittautuminen Minna Paasu

7.4.2023 Jyväskylän Kädentaitomessut
Jyväskylän Paviljonki
Aikataulusta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa
Ennakkoilmoittautuminen Minna Paasu

Lisätietoja

etsivä nuorisotyöntekijä Minna Paasu
p. 050 311 8358
minna.paasu(at)jyvaskyla.fi

etsivä nuorisotyöntekijä Tiina Pasanen
p. 050 576 6217
tiina.pasanen(at)sovatek.fi

kulttuurituottaja Miia Lyyra
p. 046 922 5990
miia.lyyra(at)jyvaskyla.fi

Asiasanat: