Hyppää pääsisältöön

30.5.2024

Kuva
Kaksi henkilöä istuvat nurmikolla, kesäinen auringonpaiste ja sininen taivas. Kuva Veera Rinta-Porkkunen
Ohjaamon Kesäkorneri -ryhmä tarjoaa kahden edellisvuoden tapaan kesäkuussa mukavaa kesätekemistä alle 30-vuotiaille nuorille.

Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 5.6. klo 12 Nuorten talolla (Asemakatu 4) ja silloin suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa, mitä tulevilla ryhmäkerroilla haluttaisiin tehdä.

Kesäkorneri kokoontuu 5.-26.6. maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-14. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja mukaan voi tulla mille kerralle tahansa.

Ryhmässä voidaan esimerkiksi pelailla lautapelejä, ulkoilla, askarrella tai ihan vaan hengata ja jutustella. Ryhmäkertojen sisältöjä päivitetään kesäkuun aikana Nuorten talon sivuille osoitteeseen https://nuorten.jyvaskyla.fi/nuortentalo/ryhmatoimintaa.

Nuorten talon vakioryhmät kesätauolla, mutta walk in palvelee

Nuorten talon vakituinen ryhmätoiminta jää tauolle kesän ajaksi ja ryhmät käynnistyvät jälleen syksyllä. Muiden ryhmien toimintakausi on jo päättynyt, mutta Gay+ Clubilla on vielä kevätkauden viimeinen kokoontuminen maanantaina 17.6.

Nuorten talon ajanvaraukseton walk in -palvelu on avoinna myös kesä- ja heinäkuussa arkisin klo 12–16. Kesällä apua on tarjolla muun muassa mielenterveys- ja päihdeasioihin, asumisen kysymyksiin, työnhakuun ja vapaa-aikaan.

Nuorten talo kokoaa yhteen palveluja, jotta 13–29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten olisi helpompi löytää tarvitsemaansa apua ja tukea elämän eri tilanteisiin. Saman katon alta löytyvät Ohjaamo Jyväskylän, nuorisovastaanoton, J-Napin ja etsivän nuorisotyön palvelut.

Lisätietoja: 

koordinaattori Erika Nieminen
nuorisopalvelut
p. 050 468 3082, [email protected]