Hyppää pääsisältöön

3.4.2024

Kuva
Sepänkeskuksen sisäänkäynti. Kuva Jyväskylän liikuntapalvelut
Jyväskylän keskustan läheisyydessä sijaitsevan Sepänkeskuksen kokous-, koulutus- ja juhlatiloja on voinut varata maaliskuusta alkaen Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden kautta.

Tiloja voivat varata yhdistykset, oppilaitokset, erilaiset organisaatiot ja yksityishenkilöt yksittäisiä tilaisuuksia varten sekä toimintakauden ajaksi.  

Tilavarauksen tekijällä on mahdollista vuokrata erikokoisia tiloja aina 10 hengen kokoushuoneesta suureen 200 hengen saliin. Tilat soveltuvat monipuoliseen käyttöön esim. liikuntaan, teatteriin, musiikkiin, koulutukseen, kokouksiin, juhliin yms.

Sepänkeskus on Jyväskylän kaupungin omistama kiinteistö, jossa on järjestetty erilaisia kansalaistoiminnan muotoja vuodesta 1993 lähtien. Vuonna 1940 valmistunut rakennus on toiminut vuosien aikana muun muassa tehtaana ja Jyväskylän yliopiston kemianlaitoksena. 

Tiloja voi varata puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä Sepänkeskuksessa

Sepänkeskuksen tiloja pystyy varaamaan paikan päällä Sepänkeskuksessa asiakasneuvojan kautta sekä puhelimitse ja sähköpostitse Sepänkeskuksen asiakasneuvojan tai liikuntapalveluiden varausyksikön kautta. Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden hinnastossa on tilakohtaiset tunti- sekä kausihinnat Sepänkeskuksen kokous-, koulutus- ja juhlatiloille. 

Varausten tekeminen Sepänkeskuksessa

Varauksia pystyy tekemään paikan päällä Sepänkeskuksessa asiakasneuvojan palveluaikoina.

  • Ma-To klo 8–15.30
  • Pe klo 8–14

Varaukset puhelimitse

Sepänkeskuksen asiakasneuvoja p. 050 340 9233 (ma - to klo 8–15.30 ja pe klo 8–14)
Varaussuunnittelu p. 014 569 4255 (ma - pe klo 9–11 ja 12–15)

Varaukset sähköpostilla    

  • liikunta.sepankeskus[a]jyvaskyla.fi
  • liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden kautta on myös mahdollista varata liikuntapaikkojen yhteydessä olevia kokous- ja kioskitiloja tapahtumia, otteluita, kokouksia, koulutuksia sekä muita tilaisuuksia varten. Tilojen varaus tapahtuu ensisijaisesti Jyväskylän kaupungin varausyksikön kautta. Lisätietoja Sepänkeskuksen tiloista sekä muista varattavista kokous- ja kioskitiloista Sepänkeskus ja muut kokous- ja kioskitilat -verkkosivuilta.

Sepänkeskuksen tilojen ja muiden kokous- ja kioskitilojen hinnat Liikuntapalvelujen hinnasto -verkkosivuilta.

 

Lisätietoja:

Palveluesimies Nikke Tuhkanen 
p. 050 470 0939, nikke.tuhkanen[a]jyvaskyla.fi