Hyppää pääsisältöön

10.4.2024

Kuva
Neljä lasta tutkii askartelutarvikkeita. Kuva Anette Aittanen
Jyväskylän kaupunki järjestää monipuolisesti erilaista harrastustoimintaa peruskouluikäisille jyväskyläläisille lapsille ja nuorille.

Tänä lukuvuotena viikoittain kokoontuvia ryhmiä on ollut lähes 300. Tarjolla on ollut erilaisia taide, kulttuuri ja liikuntaharrastuksista, kuten kuvataidetta, askartelua, teatteria, kuorolaulantaa, kuntosalitoimintaa, palloilua, cheerleadingiä sekä paljon muuta. Nyt Jyväskylän kaupunki etsii harrastuspalveluiden tuottajia tuleville vuosille kilpailutuksen avulla.  

Kokonaiskoordinointivastuu Jyväskylän kaupungin tuottamasta lasten, nuorten ja perheiden liikuntaryhmä- ja -kurssitoiminnasta sekä 1–9-luokkalaisille suunnatun Jyväskylän harrastamisen mallin ryhmätoiminnan (taide, kulttuuri, liikunta ja muut harrastukset) järjestämisestä on kaupungin liikuntapalveluilla. Liikuntapalvelut kilpailuttaa nyt kevään 2024 aikana nämä ostopalveluina toteutettavat palvelut. Harrastusten toteuttajina voivat toimia seurat, järjestöt sekä muut ammattimaiset taide-, kulttuuri-, ja liikuntatoimijat tai yritykset, joilla on kokemusta lapsille ja nuorille järjestetystä harrastustoiminnasta.    

Kilpailutuksen tarkoituksena on löytää palveluntuottajia erilaisia harrastustoimintoja toteuttavaan toimintaan. Harrastustoimijan tulee täyttää tietyt kriteerit, joista saa lisätietoja Harrastusten järjestäjille -verkkosivuilta.

Ilmoittaudu palveluntarjoajaksi 5.5. mennessä 

Kilpailutus toteutetaan hankintalain periaatteiden mukaisella dynaamisesta hankintajärjestelmästä (DPS) mukautetulla menettelyllä, jossa on kaksi vaihetta: osallistumisvaihe ja tarjousvaihe. Osallistumisvaihe on avoinna 5.5.2024 saakka, johon mennessä palveluntuottajien tulee rekisteröityä julkisten hankintojen Tarjouspalvelussa. Tutustu ilmoitukseen.

Tarjousvaiheessa (toinen vaihe) siirrytään 6.5.2024 alkaen, jolloin kaupungin hankintayksikkö lähettää kaikille hankintajärjestelmään (DPS) hyväksytyille ehdokkaille sähköpostiin tarjouspyynnön ja linkin Tarjouspalvelu.fi-portaaliin, jonka kautta tarjoaja pääsee jättämään tarjouksen.  

Hankintajärjestelmä sisältää kolme erillistä harrastustoiminnan osa-aluetta: 

  1. liikunnallinen harrastustoiminta,
  2. taide-, kulttuuri- ja muu harrastustoiminta ja 
  3. erityistä tukea tarvitseville suunnattu harrastustoiminta. 

Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan osa‐alueeseen tarjouspyynnössä kuvatun mukaisesti.

Koko hankintajärjestelmän kesto on 29.3.2024–31.12.2028 ja osallistumishakemuksia voi jättää koko hankintajärjestelmän keston ajan. Päästääkseen varmasti mukaan ensimmäiselle tarjouskierrokselle koskien tulevan lukuvuoden palveluja, osallistumishakemus tulee toimittaa määräajassa 5.5.2024 mennessä. 

 

Lisätietoja:

Liikuntapalvelupäällikkö Kirsi Pelo-Arkko  
p. 040 354 0580, kirsi.pelo-arkko[a]jyvaskyla.fi  

Hankekoordinaattori Reeta Jääskeläinen  
p. 040 662 0085, reeta.jaaskelainen[a]jyvaskyla.fi